مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

سلام. آیا مطالبه افت خودرو مطابق شرع و احکام جمهوری اسلامی و نیز فتوای مقام معظم رهبری در خصوص مطالبه ی افت قیمت ماشین حرام است؟ آیا کسی ضامن است؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.خسارت افت قیمت خودرو قابل مطالبه از مقصر و شرکت بیمه میباشد.در صورتی که سقف تعهدات مالی بیمه نامه شخص ثالث کفایت نماید کلا توسط بیمه و در غیر اینصورت مابقی توسط مقصر پرداخت خواهد شد.