مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش مال غیر

سلام سوالی داشتم 400 متر از 1600متر باغی را با دوستم شریک شدم بعد از مدتی قصد فروش داشت به من گفت ولی من راضی به فروش نبودم ولی چون باهم دوست بودیم گفتم بفروش ولی رضایت ندارم بعد از یک ماه متوجه شدم باغ را فروخته و چک اول را نقد و به من ندادن ضمنا متوجه شدم خیلی ارزان فروختن و من هم گفتم قصد فروش ندارم باید معامله باطل شود چون من زیر قولنامه را امضا نکردم خریدار هم میدونه مال غیر خریده یک ماهه جواب نمیده من باید چیکار کنم که معامله فسخ بشه و در صورت شکایت برای شریکم مشکل پیش نیاد ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دوست شما اقدام به فروش ماغیر بدون رضایت مالک کرده و معامله باطل است از طرفی اگر خریدار میدانسته که مال دیگری را بدون رضایتش خریده دوستتان در برابر او هم مسئول خسارت نیست شما میتوانید درخواست ابطال معامله را بکنید