مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در انتقال سند آپارتمان

سلام. یک واحد آپارتمان در تهران پیش خرید کردم. که قرارداد فی ما بین به صورت عادی در مشاور املاک منعقد شد. در روز انتقال سند با مراجعه به محضر گواهی عدم حضور پیش فروشنده را گرفتم.
در قرارداد مبلغ تاخیر در انتقال سند روزی 100 هزار تومن هست و طبق قانون پیش فروش میزان یک هزارم کل معامله که روزانه 470 هزار تومن هست.
با توجه به این که قرارداد من عادی است و در مشاور املاک بسته شده، آیا میتوانم با استناد به بند 4 ماده 6 پیش فروش، مبلغ یک هزارم را در دادخواست مطرح کنم یا دادگاه ملاک را فقط مبلغ جریمه مندرج در قرارداد محاسبه می کند؟

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

طبق قرارداد میتونید خسارت روزانه رو دریافت کنید

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛
با توجه به اینکه قواعد قانون پیش فروش اپارتمان آمره بوده امکان اخذ خسارت به میزان قانونی رو دارین.
درصورت رضایت و نیاز به ادامه انجام کار با توجه به تخصصی و جزئی بودن امور حقوقی می توانید با بنده از طریق ذیل هماهنگ نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383