مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

با سلام
بنده از سازنده آپارتمان 10 واحدی که بنده دارنده یک واحد آن هستم به دلیل تاخیر در انتقال سند و مبلغ تاخیر شکایت کرده ام سوالم این است آیا ایشان می‌تواند قبل از روز دادگاه بنده سند را آماده کند و برای من یا واحد های دیگر سند بزند؟ یا نیاز دارد اول شکایت را از روی ملک بردارد و سپس اقدام به سند زدن بکند
ممنونم از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .منعی ندارد.می تواند جلب رضایت شمارا بعمل اورد وبعدسند زند