مشاوره حقوقی رایگان - ضرر و زیان برای دیرکرد سند

سلام
پارسال بهمن ماه یک عدد آپارتمان 1 سال ساخت فاقد سند و پایان کار را با ملکی طاق زدیم با سند تاریخ 1400/7/30 را برای زدن سند در قولنامه با مبلغ دیر کرد روزی 1 میلیون در بنگاه خودشان نوشته و امضا شده و هیچ اظهارنامه ای برای زدن سند نداده ایم الان این مبلغ قابل تعدیل و یا رسیدگی می‌شود در دادگاه؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام اظهارنامه ارسال کنید و مفاد خسارت یک میلیون ماهانه رو بهشون متذکر بشید و مهلت 10 روزه بهشون بدید بیان محضر سند بزنن