مشاوره حقوقی رایگان - دادن حضانت پسرم به پدرم

سلام. من مردی هستم که دو تا فرزند طلاق دارم. پسر بزرگم 14 سالشه بخاطر نفوذ مادرش شدیدا با من و همسر جدیدم ناسازگاره به حدی که مدام در زندگی مشترک فعلی که دارم ایجاد اختلاف میکنه و حتی به همسرم شدیدا بی احترامی میکنه. جالب اینجاس مادرش نمیبردش پیش خودش و فقط به پسرم یاد میده زندگی ما رو خراب کنه. آیا میتونم قانوناً حضانت پسر بزرگم رو به پدرم بدم که با اونا زندگی کنه؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
پسر شما در این سن حق انتخاب دارد مبنی بر آنکه با چه کسی زندگی کند , حضانت صرفا حق والدین نیست بلکه تکلیف آنها هم هست, تا زمانی که مادر و پدر در قید حیات هستند حضانت به پدربزرگ نخواهد رسید اما پسر میتواند درخواست خود مبنی بر زندگی با مادر را تقدیم دادگاه نماید .

الهام  بيرانوند

سرکار خانم الهام بيرانوند :

باسلام خیر اما اگر پسرتان قبول کند میتواند با پدر شما زندگی کند حضانت قابل واگذاری نیست