مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه ملک

سلام. مدتی پیش ملکی را به شخصی فروختم. قرار شد در زمان تحویل با نصب انشعابات خانه تحویل شود. من پیگیری های لازم برای نصب انشعابات کردم و تمام مبالغ را پرداخته ام ولی گاز ساختمان در تاریخ تحویل خانه وصل نشد. یک برق هم ساختمان داشت که خریدار قبول نکرد و گفت برق اختصاصی واحد خودم را میخواهم. حتی به آسانسور هم گیر داد و گفت تا تاییدیه نیاید قابل بهره برداری نیست و خلاصه از تحویل خانه و پرداخت مابقی مبلغ خودداری کرده. آیا میتوانم مبایعه را فسخ کنم. (در مبایعه هم نوشته ایم هرکدام از طرفین که نتواند به تعهدات خود عمل کند باید مبلغی را بپردازد). با تشکر

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر .شما به تعهد خود عمل نکرده اید پس حق فسخ برای شما امکان پذیر نیست.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم