مشاوره حقوقی رایگان - سند گرفتن موتور سیکلت

سلام خوبین خسته نباشین. من یک موتور معامله کردم بعنوان مزایده شماره تنه سالم ولی شماره موتوره نصف سنگ خورده و تنه از نصف برش زده شده و جوش دادن الان کسی که ازش خریدم تحویل نمیگیره میشه راهی است براش سند بگیرم از راهنمایی تون سپاس گذارم از این سردر گمی نجاتم بدین ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

درخواست سند را باید از همان ارگانی که مزایده گذاشته درخواست کنید