مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت موتوری بر ناموس

سلام همسره بنده در خيابان با ماشين در حال حركت بوده كه يك موتور ٢ ترك مزاحمت براش ايجاد ميكنن و هي جلوي ماشين ترمز ميزنن
همسر بنده هم جهت تعقيب و ياداشت پلاك موتور اقدام به تعقيب اونها ميكنه كه موتوري در حين فرار با جدول برخورد ميكند و زمين ميخورن
همسر بنده هم چون به اينها برخورد نكرده بوده به راه خودش ادامه ميده
آيا براي ايشون مشكلي پيش ميآيد

پاسخ ها :

مزاحمت ناموسی حادثه رانندگی