مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث فرزند خردسال بعد از فوت پدرش

برادر اینجانب فوت شده. برادرم فقط یک فرزند دختر دو ساله داشته. زن برادرم طلب مهریه اش را کرده. سهم الارث دختر برادرم به چه صورت می باشد؟ برادرم صاحب سه خانه و افسر ارتش بوده. آیا دختر برادرم از حقوق برادرم سهم دارد اگر دارد چقدر ؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

اول مهریه زوجه برداشت می‌شود. مابقی بین وراث تقسیم میشوذ

سعید مریم عالمی

سعید مریم عالمی :

استان :

با سلام اول باید بدهی های برادرتان صاف شود از آنجاییکه مهریه هم از دیون ممتازه است باید اول مهریه ایشان پرداخت شود و سپس مابقی ما ترک بین شرکا تقسیم شود که سهم دختر یک دوم است که البته پس از برداشت هر کس سهم خود مابقی به دختر برمی گردد و در خصوص مشتری بله نصف به ماد. می رسد نصف به فرزند