مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

سلام من سرنشین ماشین بودم که تصادف کردیم و راننده ماشین ما مقصر بودش من شاکی شدم و طول درمان دادن که طول درمان تموم شدش و پزشک قانونی معاینه نهایی کردن و مقدار صدمات رو نوشتن و به داداگاه دادن ولی بعد چندماه از دادگاه خبری نشدش چیکار باید کرد و چقدر طول میکشه؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- پیگیری 2- بستگی به تراکم کار دادگاه دارد.یاالله

الهام  بيرانوند

سرکار خانم الهام بيرانوند :

باسلام احتمالا فرد دیگری هم صدمه دیده که طول درمان دارد بعد از اتمام مهلت درمان مجددا پرونده رسیدگی میشود