مشاوره حقوقی رایگان - سرقت حرفه ای

شخص کلاهبرداری تعدادی گوشی موبایل لمسی و ساده. به همراه کارتن دفترچه سرقت کرده شماره تلفنش رو دارم. و تنها دو فاکتور بعنوان مدرک دارم. باید چطور اثبات کنم دزد رو توافق کردیم بجای گوشیها لوازم مورد نیاز خودرو بمن تحویل بده و پول بحسابم بریزه مبلغ ناچیزی ریخت متواری شده. باید چکار کنم

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود به نظر میرسد معامله انجام شده و خریدار مابقی ثمن را نپرداخته در این صورت موضوع حقوقی بوده و شما باید ابتدا معامله را اثبات نموده و سپس دادخواست مطالبه تتمه ثمن دهید