مشاوره حقوقی رایگان - استفاده واحد تجاری از مشاعات واحد مسکونی

سلام وقت بخیر، ما مستقر در طبقه دوم آپارتمانی هستیم که سرویس بهداشتی واحدمون در پاگرد میباشد، آیا مغازه تجاری خارج از آپارتمان که در سند ایشان حق استفاده از مشاعات ذکر شده، میتوانند از سرویس بهداشتی واحد ما که در پاگرد واقع شده استفاده کنند؟؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام چنانچه در سند تک برگ شما سرویس بهداشتی جزء مایملک اختصاصی شما ذکر شده باشد سرویس بهداشتی صرفاً در تملک خاص شما خواهد بود و هیچ یک از اشخاص ساکن در مجتمع حق استفاده از آن سرویس بهداشتی را نخواهند داشت