مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و عدم پرداخت خسارت

با سلام
من با ماشین پرایدم پنجشنبه با یه راننده نیسان که برای یه شرکت پخش کار میکنه و ماشین برای شرکته تصادف کردم و مقصر نیسانه زنگ زدم راهنمایی رانندگی اومد طرف هیچ مدارکی همراهش نبود فقط بیمه نامه ماشین و داد به افسر الان سه روزه طرف نمیاد خسارت بده و من و الاف کرده صاحب ماشینه هم گردن نمیگیره میگه من نمیخوام از بیمه استفاده کنم خود راننده باید خسارت بده . با بیمه نامه که دست افسره چیکار میشه کرد که سریعتر به خسارتم برسم . ممنون میشم راهنمایی کنید ببینم باید چجوری روال کارش طی بشه.

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام در تصادفات خسارتی با در دست داشتن قبض جریمه خودرو مقصر و کوپن بیمه نامه میتوان به شرکت بیمه خودرو مقصر مراجعه و جهت اخذ خسارت تشکیل پرونده و خسارت را وصول کرد چنانچه به هر علت در طی تشریفات این مسیر به مشکل برخوردید چاره‌ای جز طرح شکایت از طریق شورای حل اختلاف صرفاً علیه راننده مقصر ندارید چرا که مالک اتومبیل مقصر شناخته نمی شود و شخصی که باید از عهده خسارت برآید راننده می باشد صرفنظر از اینکه مالک خودرو چه کسی هست