مشاوره حقوقی رایگان - به هم زدن معامله

سلام خسته نباشید بنده در 22 خرداد 99 منزلی را خرید کردم چکهای منزل را هم پاس کردم فقط مانده پول سند که فروشنده به دلیل اینکه سند رهن بانک بود و الان نمی خواست وامشو تسویه کنه گفت سال دیگه سند منزلی که خریدم آماده می شه و جایگزین سند می کنه و سند را تیر1400 به نامتون می زنم من هم اعتماد کردم و پذیرفتم چند روز پیش متوجه شدم که فروشنده منزلی که به ما فروخته را مجددا به مشاور املاک سپرده که بفروشه آیا فروشنده می تونه بعد از 5 ماه منزلشو پس بگیره ؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
قطعا خیر و در صورت اقدام به چنین عملی محکوم به فروش مال غیر خواهد شد