مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در جاده ‌ای بین مزارع

سلام بنده چند روز پیش در جاده‌ای بین مزارع از مزرعه خود وارد جاده شدم چون جاده عرض زیادی ندارد مجبورا باید چند بار عقب و جلو رفت تا ماشین بتواند خارج شود در لحظه ای کاملا وارد جاده شده بودم یک اتومبیل دیگر از جاده عبور میکرد فاصله اتومبیل تا خودرویی اینجانب حدودا 20 متر بود برام بوق زد و همین طور بدون آنکه ترمز بگیرد به راهش ادامه دهد من هم خودردیم را متوقف کردم چون چاره‌ای دیگر نداشتم در نهایت از سمت راننده به خودرویی اینجانب برخورد کرد گلگیر و درب و کاپوت خودرویم آسیب دیدند حال سوالم این است مقصر کیست راننده اتومبیل دیگر گواهینامه ندارد و خودرو هم قانونی نیست

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام برای تعیین مقصر حادثه قطعاً می‌بایست کارشناسان در رشته تصادفات و امور رانندگی اظهارنظر نمایند اما بنا به تجربه این جانب قطعاً شما مقصر شناخته خواهید شد و نداشتن گواهینامه و غیرقانونی بودن خودرو طرف مقابا تاثیری در تشخیص مقصر حادثه ندارد و صرفاً جرائم خاص خود را دارد اما شخصی که می بایست از عهده خسارات بر آید راننده مقصر حادثه می باشد هرچند طرف مقابل دارای گواهینامه لازم نباشد