مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بگیر

با عرض سلام و خسته نباشید .
مادر من حدود 7 سال بیمه خویش فرما پرداخت کرده اند پدر بنده به تازگی فوت شده اند و حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی ایشان به مادرم می رسد .
ایا این 7 سال حق بیمه که توسط مادرم پرداخت شد سوخت می شود ؟ مادر بنده نمی توانند از این 7 سال استفاده کنند یا حق بیمه پرداخت شده را پس بگیرند ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ربطی به هم مدارد میتونه بیمه پردازی خویش فرما را تا 60 سالگی ادامه دهد و هم از حقوق خودش وهم از حقوق شوهر مرحومش استفاده کند