مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام من یک ماه پیش یه ماشین خریدم از فروشنده وکالت گرفتم ولی بعد از یک ماه رفتم تعویض پلاک که گفتن پلاک شکایت داره و ماشینو توقیف کردن میخاستم بدونم با توجه به اینکه حکم توقیف بعد از تاریخی که من ماشینو خریدم صادر شده من چطور میتونم ماشینو آزاد کنم خواهش میکنم کامل جواب بدید چون خیلی گرفتارم.

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام اگر مبایعه نامه دارید و وکالت محضری دارید باید به شعبه دادگاهی که دستور توقیف خودرو رو داده مراجعه کنید و درخواست اعتراض ثالث اجرائی طرح کنید و ثابت کنید که پیش از توقیف مالک خودرو شده اید