مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور از سایت ... از شهر دیگه مشهد

درود من یک موتور 87 پلاک ملی تو سایت ... مشهد دیدم و قرار خرید گذاشتیم مبلغ 4میلیون به حسابش ریختم حالا بهونه میاره که سند نمیخوره یا الان به باربری میدم بیاد یا جواب گوشی نمیده موتور بنام شخص دیگس ولی پول رو به کارت طرف و زنش ریختم ایا میتونم موتور رو توقیف کنم و از مالک موتور به نامشه شکایت کنم یا خود شخص که پول به حسابش زدم از اون طرف هم نه کد ملی نه ادرس فقط شماره تماس دارم فقط کد ملی مالک که عکس موتور رو برام فرستاده رو دارم
راهنمایی کنید
با تشکر

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

اول باید خرید موتور رو ثابت کنید .اگه فکر می کنید موتوری وجود نداره راه ساده تر اینه که دادخواست استرداد وجه بدیدبه طرفیت کسی که پول واریز کردید بدید.که پول اشتباها واریز شده