مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای اعسار نفقه

سلام.. به پرداخت نفقه محکوم شدم و درخواست اعسار کردم از حل اختلاف و با این که بیکارم و درآمدی ندارم و دو فرزند دارم نزده خودم .. با این حال حکم شورا به پرداخت سه میلیون پیش و ماهانه هفتصدهزار تومان است که از عهده من در حال حاضر خارج است .. آیا میتوانم به حکم اعسار نفقه از حل اختلاف صادر شده اعتراض کنم و یا درخواست دوباره بدهم که کمتر شود؟؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود
بخشی از قسط تعیین شده را مهیا کرده و با ارائه آن به شعبه درخواست تعدیل نمیایید