مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تعهدی در انتقال سند

سلام آپارتمانی به مساحت 65متر مربع را در سال 92 از سازنده پیش خرید کردم دوماه قبل از تحویل به دلیل نیاز به همان قیمت خرید به شخصی فروختم در مبایعه نامه خود شرط کردم که سازنده می بایست پس از تکمیل واحد و تحویل در پایان سند بنام اینجانب و یا هر شخصی که بنده معرفی میکنم تنظیم سند نماید و زمان تنظیم مبایعه نامه «بنده سازنده را بنا به شرط فوق الذکر به خریدار جدید معرفی و در حضور دو نفر شاهد پای مبایعه نامه ما را امضا نموده و پس از تکمیل واحد را به خریدار من تحویل داده ایشان به دلایلی تاکنون نتوانسته سند بنام خریدار من تنظیم کند. حال خریدار من پس از دریافت عدم حضور از من شکایت کرده و به ازای هروز تاخیر 50هزار تومان رای گرفته و رای در تجدیدنظر تایید شده:
س1) آیا عرفا و شرعا که در بسیاری از املاک معرفی و امضای پای قرارداد توسط فروشنده قبلی تبدیل تعهد نیست
س2) آیا نسبت به رای تجدیدنظر میشود اعاده دادرسی نمود. با توجه تضاد در رای به استناد ماده 466 قانون آیین دادرسی
س3) خریدار حاضر به هیچگونه سازش نیست و قصد دارد تا زمانی که سند تنظیم نشده دادخواست مطالبه دیرکرد نماید با توجه به اینکه 6سال است از ان منتفع است و قیمت آپارتمان خریداری شده با وضع موجود 5برابر شده ایشان تا کی میتواند جریمه بگیرد
س4) آیا با توجه به اینکه سازنده و مالک اصلی در تاخیر مقصر و گناه کار هستند با توجه به شرح موارد فوق این ظلم به بنده نیست و شرعا دریافت آن درست است

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام .
پاسخ به سوال شما مستلزم بررسی قرارداد می باشد، اما در صورتیکه شما وفق رای صادره ملزم به پرداخت خسارت شوید، در نهایت میتوانید وجوه پرداختی را از سازنده مطالبش نمایید.