مشاوره حقوقی رایگان - حکم تمکین

با سلام. من خانمی هستم که وکیل ندارم همسر بنده برای من حکم الزام به تمکین گرفته. درصورتی که همسرم افسردگی شدید دارن و شاید من حق طلاق هم داشته ولی نمیتونم ثابت کنم.. میشه راهنماییم کنید اگه محکوم بشم توی دادگاه برای برگشتن .. چه چیزایی از من سلب میشود؟ یعنی چه تبعاتی برای من داره؟؟؟ ایا برای دادگاه تمکین مارو مشاوره میفرستن ؟؟؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام در رویه جاری صرفا مرد و درخواست کننده تمکین بایستی گواهی مشاوره ارائه نماید و الزامی به مشاوره زوجه نیست شما اگر باکره و در عقد هستید می توانید از حق حبس استفاده کنید و اگر زندگی مشترک داشتید فقط می توانید دادخواست متقابل تهیه مسکن علیحده بخاطر بیم خطر جانی و ... بدهید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرحکم رااجرانکنیدناشزه خواهیدشدونفقه به شماتعلق نخواهدگرفت.موفق باشید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. در صورت عدم تمکین صرفا ناشزه محسوب می شوید و نفقه به شما تعلق نمی گیرد.