مشاوره حقوقی رایگان - پرونده کیفری

سلام بنده شش ماه پیش ماشینی خریدم از سایت ... که بعد از مراجعه و بازدید خودرو برای انجام معامله به خانه فروشنده رفتیم و نوشتن قولنامه ای بین خودمون تنظیم کردیم که قولنامه رو هم شوهر فروشنده نوشته که منم مبلغ معامله رو که همون جا نقدا داده بودم که در قولنامه هم قید شده ولی بعد از گذشت 20روز رفته و از بنده به جرم سرقت و کلاهبرداری شکایت کرده که بعد از مراحل قانونی از موضوع شکایت سرقت رو رد کردن ولی برای کلاهبرداری حکم محکومیت صادر کرده میخواستم ببینم چه حکمی میتواند بدهد و من چه کاری کنم که به حقم برسم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

با کپی مدارک و دادنامه به یکی از وکلای محل اقامت خودتون مراجعه کنید موضوع شما از مواردی است که نیاز به بررسی بیشتر دارد