مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح و دیه

سلام و خسته نباشید خدمت شما. همسرم بنده رویه سال پیش کتک کاری کردن ما در دوره عقد هستیم و یک بار رابطه داشتیم و الان براشون دیه آمده و نوشته ظرف مدت یک سال از تاریخی که کتک کاری کردن باید پرداخت شود. الان میخاستم بدونم ظرف مدت یک سال پرداخت شود. منظورشون چی بوده. یعنی چجور دیه رو پرداخت کنن. و اینکه بنده میتونم با این کتک کاری با اینکه یک بار بوده برای طلاقم هم اقدام کنم. ممنون از بزرگواریتون.

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام منظور اینه که دیه رو حداکثر ظرف یکسال از تاریخ ضرب و شتم باید پرداخت کنن و چنانچه مالی ندارن تقسیط کنن.
معمولا قضات با یک بار ضرب و شتم طلاق رو قبول نکرده و بر تکرار این کار تاکید دارن