مشاوره حقوقی رایگان - هزینه ضروری آپارتمان

با سلام
بنده مالک یه واحد آپارتمان از ساختمان 8واحدی هستم. واحد بنده در طبقه دوم از ساختمان دوطبقه واقع است.با توجه به وضع بد آب در اصفهان، فشار آب خیلی کم شده است. آب ساختمان مشترک می باشد و فشار آب برای واحد بنده خیلی خیلی کم است و در ساعاتی از روز کلا آب نیست. بنده به خاطر شرایط کاری در شهر دیگر مجبور به رهن دادن منزل شدم تا خودم در شهر دیگر رهن کنم. حال مستاجر بنده به دلیل کم آبی قادر به زندگی نمی باشد مگر مخزن و پمپ گذاشته شود. ساکنین که بعضا فقط صاحبخانه هستند و مستاجر دارند و در طبقات پایین تر زندگی می کنند با پرداخت هزینه جزیی بابت پمپ مخالفت می کنند.
با لوله کش صحبت کردیم اما از آنجا که آب ساختمان مشترک است نمیتوان برای 1 واحد جدا پمپ گذاشت و کلا لوله کشی و... باید عوض شود و در قسمت مشاع ساختمان بنایی و تخریب دارد که انجام نمیدهد.
میخواهم بدانم تکلیف ما چیست؟ باید بخاطر 5نفر که حاضر به پرداخت هزینه برای مورد ضروری ساختمان نیستند مستاجر بنده بی آبی بکشد یا بخاطر این مسئله خانه بنده خالی بماند؟باید چکار کنم؟شورای حل اختلاف چه تصمیمی برای این موارد دارد؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،مدیرساختمان بایددادخواست الزام به مطالبه وجه بدهد.موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما می توانید در ساختمانتان پمپ کار بذارید.یاالله