مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث پدر برای پسران در حالی که زنده است

با عرض سلام
می خواستم سوالی بپرسم اگر جواب بدهید ممنون میشوم.
اگر پدری تمام زمینهای مسکونی خود را به پسران خود طی یک قولنامه که به امضای شورای ده نیز رسیده است واگذار نماید آیا دختران وی میتوانند سهم خود را (در حالی که پدر حاضر است نوشته ای نیز به دختران خود ارائه نماید که دختران نیز سهمی از آن دارند) مطالبه نمایند. در صورت فوت پدر آیا میتوانند دختران سهم خود را بگیرند.

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام چنانچه قولنامه بین انها باشد پسران مالک زمینها بوده و نوشته مبنی بر سهم دختران بی فایده خواهد بود بهتر است پدرتان تکلیف زمینها را در زمان حیات خود روشن سازد

الهام  بيرانوند

سرکار خانم الهام بيرانوند :

باسلام اگر پدر قبل از فوت مالی به فرزندان خود بدهد هبه محسوب میشود ودرواقع ارث بعد از فوت پدر محقق میشود چنانچه قبل فوت چیزی بدهد بادارا بودن مال بعد از فوت هم سهم الارث خود را میبرند