مشاوره حقوقی رایگان - جعل. استفاده از سند مجعول

سلام خانم بنده در سال 90 اقدام به خرید یک باب منزل مسکونی نمود. بنده و خانمم درسال 91 جهت تغییر نام تلفن ثابت با ارایه سند منزل و برگه وکالت و فتوکپی شناسنامه فروشنده که خود ایشان به بنده دادند به یکی از دفاتر پیشخوان مراجعه کردیم. مسئول مربوطه بعد از دریافت مدارک از خانمم خواست که ایشان جای خریدار و بنده جای فروشنده امضا کنیم و انگشت بزنیم.درصورتی که خانم بنده می بایست جای فروشنده هم امضا کند

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر خانم شما برای انتقال تلفن وکالت داشته است به وکالت بجای خریدار امضا کرده است و جعل محسوب نمی شود