مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

باسلام من 10سال هست که ازدواج کردم و یک دختر 6ساله دارم و همسرم خیلی مشکل دارد و خیلی با دخترم از خانه فرار میکند و همش طلاق میخواهد و من هر بار گزارش 110 گرفته ام ولی برای شکایت اقدام نکردم و اینبار هم که قصد فرار از خانه را داشت و موفق نشد از پنجره خانه پرید و اسیب از ناحیه پا دیده است و همسایگان هم دیدن که ایشان خودش از پنجر6 پریده است و الان خانوادش میخواهن این موضوع را گردن من بندازن و بعد از 5روز بستری در 2بیمارستان که هنوز مداوا انجام نشده با رضایت شخصی از بیمارستان به همراه خانواده اش ترخیص و فرار کرده و حالا من نمیدانم کجا و کدام بیمارستان رفته و نمیدانم چکار باید بکنم و خانواده همسرم هم جوابی نمیدن من چگونه باید شکایت کنم هم شاهد دارم و هم صدای ضبط شده همسرم را دارم که دخترم هم میگوید من فرار میکنم از پنجره میپرم و دختر من هم با گریه میگوید من هم میپرم و از جانب ایشان من نه دیگر امنیت دارم نه دخترم و ابرویی برایم نزاشته از شما تقاضا دارم که راهنمایی کنید مرسی ممنون

پاسخ ها :

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

با ارسال اظهارنامه مینی بربازگشت به منزل مشترک ارسال کنید درصورت عدم بازگشت دادخواست تمکین
وای صلاح شما اینه باتوافق طلاق بدی