مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه

با سلام. ببخشید مادر بزرگ بنده سال ها پیش فوت کرده ومهریه اش توسط پدربزرگم پرداخت نگردید پدر بزرگم هم یه زن دیگر گرفته الان پدر بزرگم فوت کرده و دارای اموالی است اما هیچ سند ازدواجی نیست که مهریه مادر بزرگم داخل اون ثبت شده باشد آیا راهی است الان فرزندان مادر بزرگم مهریه مادرشان را از اموال پدرشان بگیرند چون برادران ناتنی دیگری دارند. با تشکر

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام چنانچه سند ازدواج یا مدارک دیگری که میزان مهریه را نشان دهد ندارید راهی برای مطالبه مهریه وجود ندارد