مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک خودرو

با عرض سلام
بنده قبل از قرنطینه تهران ماشینی تهیه کردم به صورت وکالتی که در آن تعویض پلاک و فروش و مالکیت به نام بنده گردید
وکالت فروش بنده دائمی و وکالت تعویض پلاک تا تاریخ 25 اردیبهشت امسال بود
پس از بازگشایی تعویض پلاک به خاطر انکه اصالت خودرو را استعلام بگیرند بنده کارم تا 30ام طول کشید و وکالت نامه تعویض پلاک باطل شد
پس از تماس بنده با مالک پلاک ایشان ممانعت از وکالت دیگر ورزیدن
در حال حاضر بنده اطلاعی ندارم از پروسه پیشه رویم و حل مسئله پیشامده ندارم
لطف بفرمایید کمک کنید ممنون میشوم

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام، برای فروشنده یک اظهارنامه ارسال کنید و از او بخواهید جهت تعویض پلاک یا شخصا بیاید یا وکالتنامه به شما بدهد اگر قبول نکرد با قولنامه دستتون ااز دادگاه الزامش رو بخواهید