مشاوره حقوقی رایگان - درخواست دیه و از کار افتادگی از بیت المال

سلام و خسته نباشی پدر بنده چند سال پیش توسط نیروی انتظامی به علت 1-غیب از زندان 2-متهم به قتل 3-متهم به دزدی 4- و حمل اسلحه گرم مورد اصابت 5 تا گلوله از ناحیه هر دو دست و سینه قرار میگیره و سپس دستگیر و به زندان منتقل میشه و بعد از گذراندن چند سالی از محکومیت از دزدی و قتل تبرعه میشود و از زندان ازاد میشود تا الان به همان دلیل زجر زیادی را متحمل میشود. به طوری که بعد از چند عمل جراحی هنوز از ناحیه هر دودست مشکل دارد آیا راهی است که حداقل بتوان از بیت المال درخواست پرداخت دیه کرد. لطفا من را راهنمایی کنید ممنونم.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
دادخواست مطالبه دیه از یگان مربوطه را بدهید