مشاوره حقوقی رایگان - سند

سلام خسته نباشید من یه تراکتور گرفتم که تو قولنامه قرار شد فروشنده سند رو به نام بزنه ولی بعد از گذشت سه ماه امتناع می کنه که فهمیدم سند به نام دامادشه و اونم چون وام روش هست و وام هم به نام خود داماد هست میگه تا فروشنده اقساط عقب افتادش رو نده نمیام دفترخانه حالا من می خواستم بدونم باید تحت چه عنوانی از فروشنده شکایت کنم؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
اگر فروشنده اختیار و وکالت در فروش نداشته به جرم انتقال مال غیر می توانید از وی شکایت کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما میتوانید به اتهام انتقال مال غیر از فروشنده شکایت بکنید