مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی

برادر شوهرم همراه زنش مرا باد کتک گرفتن و از ناحیه دست کبود شده و به من توهین و ناسزا گفتن و دادگاه رای صادر نموده ماده 256 و 270 آیین دادرسی کیفری قرار منع تعقیب صادر نموده که ده روز قابل اعتراض خواهد بود
من چگونه اعاده حیثیت دارم چیکار کنم ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام

حتما دلایل و مدارک محکمه پسندی ارایه نکرده اید و به هر حال میتوانید در مهلت مقرر و فرجه قانونی اعلام شده به قرار صادره اعتراض کنید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. ظرف ده روز می توانید نسبت به قرار صادره اعتراض کنید تا دوباره به آن رسیدگی گردد و حتما با وکیل مشورت کنید که لایحه مناسب ارایه دهید.