مشاوره حقوقی رایگان - سرقت لوازم ماشین توسط همسایه

سلام
بنده 2 روز پیش ماشینمو داخل پارکینگ ساختمان پارک کردم.
صبح روز بعد متوجه شدم مه شکن های جلوی ماشین همراه با لامپ که چیزی حدود 500 هزار تومان ارزش داره به سرقت رفته!
به فردی که دقیقا ماشین همنوع من داره و تازگی به ساختمان رفتو امد میکنه مشکوک شدم.
اون فرد و ماشین رو زیر نظر گرفتم...
دقیقا روز بعد دیدم همون مه شکنارو به همراه لامپ داخلش نصب کرده!!...بنده تمام نشونه های لازم رو داشتمو دارم و مطمئن شدم مال بنده هستش...تا قبل از این اتفاق ماشین این شخص اصلا مه شکن نداشت!!
بهش گفتم و با کلی سروصدا و فحشو تهدید انکار کرد...
حالا بنده میخوام از این شخص شکایت کنم..نحوه شکایت به چه گونه ای هست؟آیا واقعا رسیدگی میشه؟
میخوام هم به منظور دزدی شکایت کنم هم توهین های بسیار زشتی که کرده!
بنده قطع به یقین مطمئنم کار خودشه..چون خونوادش هم گفتن تو کار نصبو خریدو فروش لوازم لوکس اتومبیل هستش!یعنی قطعا همچین شخصی میتونه مه شکن هارو باز کنه کار هرکسی نیستش!
آیا شکایت من به جایی میرسه؟
بحث شکایت بخاطر توهین چه حکم و جریمه ای خواهد داشت؟
و اگر سرقت اثبات نشود با اینکه بنده اطمینان کامل دارم چه اتفاقی خواهد افتاد؟
با تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شکایت حق شماست ولی برای انتساب اتهامات بایستی دلایل کافی داشته باشید و الا بجایی نمی رسد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،دادگاه بایداطمینان پیداکندوشمابایددنبال اثبات آن باشید