مشاوره حقوقی رایگان - اهانت و تهدید بصورت پیامک

با سلام
نزدیک به یکسال هست که شخصی به تعداد خیلی زیاد اس ام اس به من داده و در متن اس ام اس ها همیشه فحش داده و تهدید کرده
البته من اس ام اس ها رو پاک کردم
خواستم ببینم میتونم ازش شکایت کنم یا نه
و کلا حکمش چیه ؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به اتهام توهین و ایجاد مزاحمت از طریق تلفن می توانید شکایت کنید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. به جرم مزاحمت تلفنی،توهین و تهدید و فحاشی می توانید شکایت کنید.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. می توانید به جرم مزاحمت تلفنی، توهین و تهدید شکایت کنید ولی احتمالا مخابرات مدت محدودی (حدودا 6ماه) پیامک ها را در اختیار مراجع قضایی قرار می دهند.