مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک پدری از طریق برادرم بدونه مشورت

ملک ما دو عدد مغازه داره که تو یکیش من کار میکنم و پدرم وصیت کرده ثلث مالش و بدیم به خیریه و وصی برادر بزرگم هستش رفته خونه رو زیره قیمت معامله کرده بعد به من و خواهرم گفته بیایید امضا کنید من هم تو حال خودم نبودم قرارداد برای ما فراغت نکردن بعدا فهمیدم که زیره قیمت داده الان. من یک ملک 80 متری دارم گفتم بیا آپارتمان منو بفروش بده برای ثلث خونه رو نفروشیم خونه پدری دو طبقه با دو عدد 10متری مغازه داره الان من چی کار کنم. برادرم همه مدارک خونه رو تحویل خریدار کرده حتی قرارداد فروش خونه رو به برادرم تحویل نداده. برادرم گیر داده بود میخوام ثلث پدرم بدم حالا بجای پول نقد یه آپارتمان دادن الباقیشو پول من گفتم تو که میخواستی آپارتمان برداری برای منو بر میداشتی الان من راضی به فروش نیستم چی کار کنم ممنون میشم راهنمای کنید چه جوری قراداد فسخ کنیم. میشه شکایت کرد به نتیجه می رسه. خریدار سند و مدارک نمیده بریم دارای و مالیات.
ما چهار فرزند بودیم که برادر کوچکم چند ماه پیش فوت شد و هیچ وصیتی نداشت حالا برادرم میگه میخوام برای برادرم هم ثلث در بیارم. آیا میتوانه مادرم فوت شده میگه برای مادرم ثلث در میارم الباقیش و تقسیم میکنم میخوام بدونم میتونه همچین کاری کنه بدونه رضایت ما.
وقتی پدرم فوت شد یه وصیت نامه برای شش سال پیش بوده اون وصیت نامه مورده قبول هست چون شش سال پیش با وضعیت اقتصادی شش سال پیش خیلی فرق کرده بود.
وقتی کل اموال پدرم جمع کردیم ثلثش شد 220میلیون از خونه پدری دو دانگ به نام خودش زد برای ثلث پدر که بعد 7سال که خونه رو فروختیم دو دانگش شد 900 میلیون دوباره با ثلث پدرم یه آپارتمان خریده. بقیه چیزها هم نوشتم آیا نباید همان 220 میلیون برای ثلث برداره بقیه رو بین وراث تقسیم کنه. ممنون میشم زودتر راهنمایم کنید. تشکر.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، ثلث بقیه وراث که فوت.کردند زبطی به سهم دیگر وراث ندازد، ملاک ثلث، زمان تقسیم اموال هست