مشاوره حقوقی رایگان - کمبود متراژ و نداشتن پارکینگ

باسلام
سال 98 طی مبایعه نامه طبقه همکف یک ساختمان دو طبقه خرید کردم، با متراژ 150 متر به انضمام پارکینگ مسقف با طول و عرض مشخص.

ساختمان یک پارکینگ مسقف 29 متری دارد و دو ماشین پشت سر هم قابل پارک است.

طبقه اول نیز نیمه ساخت بود و یک روز قبل از من معامله شده بود.
در مبایعه نامه طبقه اول پارکینگ و حیاط جز مشاعات لحاظ شده بود که بنده بی اطلاع بودم،

پس از تکمیل طبقه اول به مدت یک سال پشت سر هم پارک کردیم.

ساختمان دو درب ماشین رو دوارد و سه خودرو جا می شود.

پس از گذشت یک سال زمان به نام زدن سند مشخص شد که شهرداری و اداره ثبت گفتند ساختمان فقط یک پارکینگ تایید می شود.

فروشنده 12.5 متر از پارکینگ را زده تو سند طبقه اول و مابقی را مشاعات هست.

متاسفانه همسایه اجازه پارک ماشین ما تو حیاط نیز نمی دهد و رفته شکایت کرده ممانعت از حق.

حال که سند به نام من زده شده متراژ خونه 115 متر است به جای 150 متر و پارکینگ نیز ندارم.

ممنون می شوم بفرمایید چکار کنم.

آیا می توانم با مراجعه به شهرداری مجوز پارک ماشین تو حیاط بگیرم؟

پاسخ ها :

نداشتن پارکینگ در ساختمان پارکینگ در ساختمان پارک خودرو در حیاط ساختمان پارکینگ