مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی با موتور سوار ( امور بیمه، ترخیص خودرو )

با سلام. بنده با پراید در حال دور زدن از یک تقاطع درون شهری بوده که یک موتور سیکلت با بنده تصادف کرده و دچار شکستگی یک انگشت و آسیب به سر وی شد (تصادف جرحی). طبق کروکی افسر راهنمایی و رانندگی مطابق مواد 140 و 152 آیین نامه پلیس راهور بنده را مقصر اعلام کرده اند.همچنین از تخلفات موتوری چیزی در کروکی نوشته نشده است!. لازم بذکر است من قصور خود را طبق این مواد می پذیرم. و علی القاعده ملزم به پرداخت دیه (ماشین بیمه است) می باشم ولی راکب موتورسوار دارای سرعت بالا تر از حد مجاز درون شهری، بدون گواهینامه، بدون کلاه ایمنی و همچنین بدون چراغ بود (حادثه در شب هنگام اتفاق افتاد). تکلیف چیست؟ / درست است که که از من رفع قصور نمی گردد ولی آیا چراغ های سطح شهر کافی بوده است؟ / سوال دوم اینکه ایشان مدعی است تا زمانیکه مثل روز اولش خوب نشود اجازه ترخیص ماشین از پارکینگ نمی دهد و در واقع رضایت نمی دهد؟/ باید چه کنم؟ با سپاس

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

این یک تصمیم قضایی است که شما بایدازمرجع قضایی بخواهیدوارتباطی به مصدوم ندارد.