مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار

سلام. حدود 21 ماه پیش فرزندم در مهد کودک دچار حادثه شد و مهد ابتدا قبول داشت ولی بعد رد کرد ولی با شاهد معاند محکوم به پرداخت 12 در صد دیه کامل شد با توجه به اینکه دو شعبه داشت و یکی را فقط بیمه کرده بود و 400 تومان برای بیمه و 000 ابتدا از ما گرفت ولی به بیمه نداده بود مجبور شد خودش دیه را بدهد اما مدیر مهد ادعای اعسار داده و مالک مهد همسرش می باشد که وضع مالی خوبی دارد ولی دادگاه اعسار مدیر مهد را پذیرفت و حکم قطعی شد و هر 4 ماه ده درصد دیه را بدهد تا تسویه آیا راهی وجود دارد که اعسارش باطل شود و حساب های مهد کودک را مسدود کنند با توجه به اینکه اولین قسط را 20 آذر ماه باید بدهد یعنی 25 ماه بعد از حادثه که قرار بود تا الان همه را تسویه کند

پاسخ ها :

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
کسی که در حکم محکوم میباشد پرداخت نیز توسط آن شخص انجام میشود.
اگر در میان پرداخت اقساط اموالی از ایشان به دست آورید میتوانید اقدام به اخذ دیه از آن محل نماید و اثبات اعسار فعلی در تناقض با آن نیست.