مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام. بنده از دادگاه حقوقی به مبلغ 70 میلیون محکوم شدم. دادگاه، اعسارم رو در جلسه دوم پذیرفت که نصف بدهی رو پیش پرداخت بدم و مابقی اش را ماهی 2 میلیون قسط بدم. باز هم پیش پرداخت نمیتونم بدم. دادخواست تعدیل پیش پرداخت دادم که فردا جلسه بدوی برایم گذاشتن. چند بار با خانم شاکی ام صحبت که کردم میگه فردا در جلسه دادگاه حضور پیدا نکن و چند هفته ای هم فرار کن تا آروم تر شه و راضیش کنم برای سازش. لطفا راهنمایی ام کنید که چی کار کنم؟ اگر دادگاه فردا نرم، رای اعسار قبلی ام که موافقت کردن، رد میشه یا نه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

معمولا در تعدیل کمتر از یکسال پذیرفته نمیشود مگر اینکه شرایط خاص اتفاق افتاده باشد