مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام.
من و همسرم حدود 1.5 سال است جدا زندگی میکنیم.
حدود 1 سال و 4 ماه است مهریه ام را اجرا گذاشته ام در همان ابتدا زوج همه اموالش را به غیر منتقل کرد. با توجه به قانون جدید و اعلام اعسار او پس از چندین پروسه، دادگاه تجدید نظر او را به پرداخت چند سکه محکوم کرد که زوج از پرداخت آن هم در اجرای احکام امتناع نمود.
اکنون که برای صدور جلب نزد قاضی رفته ام؛ میگوید از طریق راهور یک پلاک خودرو بسیار مدل پایین پیدا شده که مالک آن زوج است و زوج نیز اعلام کرده مالک خودرو نمی باشد و حتی شکایت کیفری از کسانی که از هویتش سوءاستفاده کرده، نموده است.
در نهایت قاضی دستور توقیف خودرو مذکور را صادر کرد و گفت پس از روشن شدن وضعیت آن، حکم جلب صادر میکنم.
حال با توجه به این که ممکن است اصلا ماشینی برای توقیف پیدا نشود و این راه حلی برای فرار از قانون برای او باشد، تکلیف من چه می شود؟ لطفا راهنمایی کنید. چی کار کنم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

متاسفانه در مقابل دستور و تصمیمات قضات چاره ای جز صب ندارید