مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم توسط همسر در بارداری

با سلام
من یک خانم 7ماهه باردار هستم که برای دومین بار در حاملگی مورد ضرب و شتم توسط همسرم قرار گرفتم
این سری همه اقدامات لازم رو برای شکایت از ایشون رو کردم و نامه از پزشکی قانونی هم دارم.
اما مشکلی که هست و بعد از چندبار دخالت خانواده ها و آشنایان مشخص شده که ایشون برای دفاع از خودش به دروغ از از زبون من تعریف می‌کنه که دلیل زدنش فحش دادن من به خانوادش بوده..
اگر این بار جلوی قاضی هم این حرفارو بزنه من باید چطور ثابت کنم دروغه این ادعاهاش؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر شما از خودتان ضعف نشان ندهید به هیچ وجه ادعای ایشان مجوز کتک زدن نخواهد بود.