مشاوره حقوقی رایگان - اخذ دستور حکم تخلیه مستاجر

با سلام،
آپارتمان بنده تا مورخ 99.8.15 قرارداد داشته و با توجه به اتمام قرارداد مستاجر حاضر به تخلیه نمیشود. مستاجر به مصوبه ی کرونا استناد کرده و 15 درصد خودکار به مبلغ اجاره اضافه نموده، اما بنده نمی خواهم منزل را اجاره دهم.
راه حل اخذ حکم تخلیه با شرایط فعلی شوراهای حل اختلاف چیست؟ آیا ملکم را صوری به دوستم بفروشم آنگاه امکان اخذ حکم تخلیه وجود دارد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

فروش خانه ربطی به اجاره ندارد از طریق شورای حل اختلاف تقاضای تخلیه کنید قبل از ان اظهار نامه رسمی به مستاجر هم بدهید