مشاوره حقوقی رایگان - قطع ریموت ساکنین بدهکار توسط هیئت مدیره مجتمع مسکونی

من در یک مجتمع مسکونی بزرگ زندگی میکنیم. به تازگی هیئت مدیره یک تعهد نامه تنظیم کرده به نام قوانین داخلی مجتمع و در آن ذکر شده اگر بدهی شارژ مثلا از سه ماه تجاوز کرد و بعد از تذکرات باز هم پرداخت صورت نگرفت میتواند ریموت واحد بدهکار را قطع کند تا درب مجتمع برای آن شخص باز نشود ...
برخی از ساکنین دارای پارکینگ هستند و برخی خیر ...

و همه ساکنین هم این تعهد نامه قوانین داخلی را امضا کرده اند. آیا این قوانین داخلی و قطع ریموت با امضای خود ساکنین قانونی هست؟؟؟

پاسخ ها :

قطع ریموت ساکنین بدهکار توسط هیئت مدیره مجتمع مسکونی قطع ریموت در ساختمان عدم پرداخت هزینه های ساختمان