مشاوره حقوقی رایگان - موتور پاکشتی

با سلام من 1موتور پاکشتی حدود 4سال پیش خریدم و توی امسال مامور ها توی خیابان موتور رو ازم گرفتن این موتور ها قاچاقیه و بعد از چند مدت گفت برو گمرک تا موتورت ارزش گذاری بشه؟ من باید الان چکار کنم تا موتور آزاد بشه

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام همانگونه که شما گفته اید کار را از طریق راهنمائی ورانندگی وگمرک پیگیری کنید وبا پرداخت حقوق گمرکی به موترتان خواهید رسید موفق باشید