مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه از طرف فروشنده

من ملکی رو خریداری کردم بمبلغ 340میلیون که 270میلیون آنرا طی یکفقره چک پرداخت کردم. و مابقی مبلغ هم موقع زدن سند باید پرداخت کنم حالا فروشنده دبه کرده میگه پشیمون شدم از فروش. ضمنا حق فسخ معامله مبلغ10میلیون تا 48 ساعت در مبایعه نامه ذکر شده میخوام بدونم فروشنده میتونه یکطرفه معامله رو فسخ کنه
مرسی

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام چنانچه از مدت زمان حق فسخ گذشته باشد موجبی برای فسخ وجود نداشته و فروشنده حق فسخ ندارد .

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. چون مدت حق فسخ(48)ساعت گذشته و شما هم به تعهدات خود عمل نمودید، موجبی برای فسخ وجود ندارد، مگر اینکه حق فسخ در بند دیگر قرارداد وجود داشته باشد که بعید است...