مشاوره حقوقی رایگان - دعاوی ملکی

با سلام و احترام و عرض خسته نباشید.
مابین منزل ما و همسایه تنها یک دیوار قرار دارد که مساحت دیوار در مساحت کلی سند ملک ما حساب شده ، برای ساخت آپارتمان با همسایه به مشکل برخوردیم، همسایه حتی با جبران خسارات و دیوار کشیدن از سمت منزل خودشان مخالفت کرد و اجازه نداد که دیوار را خراب و از مساحت دیوار خودمان استفاده کنیم. در مرحله دادگاهی هم به مصالحه و رعایت حال همسایه رای داده شد. لذا ما دیوار را از مساحت کلی جا گذاشتیم و عملا از مساحت زمین کاسته و بلا استفاده ماند. آیا ممکن است با شرح مسائل فوق، خسارت حذف مساحت دیوار را از همسایه در دادگاه مطالبه کنم ؟ چون ممکن است همسایه از خریدن توافقی دیوار امتناع کند. با توجه به ارزش منطقه ای ملک در خصوص دیوار بسیار متضرر شدم.
متشکرم .

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

لطفا دقیق تر توضیح بدهید دیوار مشترک مشاع بین است؟یعنی در سند هردو قید شده؟دادگاه دقیقا چه تصمیمی گرفت؟خواسته شما چه بود؟