مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از قراردادی به رسمی

با سلام واحترام
اینجانب در تاریخ 11اردیبهشت سال 98 براساس ماده 21 قانون ایثارگران و همچنین با استناده بند (و) ماده 44 قانون برنامه پنجم توسعه و سایر مستندات قانونی اقدام به تقدیم دادخواست علیه سازمان اداری استخدامی کشور و ارگان محل خدمت خودم به دیوان عدالت اداری نمودم اما متاسفانه شعبه بدوی با امعان نظر به رای شماره 669 مورخ 11 تیر 98 دادخواست بنده رو رد کردن که در مورخ 30 شهریور 98 به بنده ابلاغ کردن و مهلت بیست روزه جهت اعتراض و درخواست تجدید نظر در نظر گرفته شده بود که بنده در تاریخ 18مهر 98 اقدام به پست لایحه تجدیدنظر کردم اما متاسفانه هیچ ابلاغیه ای یا پاسخی در خصوص قبول و یا رد تقاضای بنده برای من ارسال نشد !
اما همانطوریکه استحضار دارید اخیرا مجلس استفساریه تبدیل وضعیت ایثارگران را تصویب و به تایید شورای نگهبان رسیده و همچنین به دولت ابلاغ گردید
الان به نظر شما استاد ارجمند با توجه به اینکه از طرف تجدید نظر پاسخی دریافت نشده اینجانب آیا میتوانم درخواست بدهم که تجدید نظر اقدام به بررسی رای بدوی و تقاضای بنده کنن اگر بله باید به چه نحوی اقدام کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام شما مشخص نکردید ازچه سالی در کدام ارگان مشغول بوده اید؟