مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری اعضاء تعاونی مسکن

باسلام، ما 80نفر عضو تعاونی مسکن هستیم که پروژه تکمیل شده و متاسفانه بعضی از اعضا جهت صدور سند پول واریز نمی کنند و واحد خود را تحویل گرفته اند، مستند به چه قانونی می توانیم از آنها شکایت کنیم که باعث تضییع حق بقیه شده اند. ممنون از شما

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام یک مصوبه در شرکت تعاونی بگذرانید برای پرداخت هزینه ها اگر راهکاری برای وصول پیشبینی نکردید به عنوان الزام به انجام تعهدات به دادگاه مراجعه کنید.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام با ارسال اظهارنامه درخواست انجام تعهد بدهید ، درصورت عدم تعهد با توجه به مقدار طلب به شورا یا دادگاه مراجعه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
دادگاه در این خصوص هیچ صلاحیتی ندارد و به داوری اتاق تعاون مراجعه کنید