مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال به غیر و تصرف عدوانی

با سلام بنده مالک یک واحد مسکونی در مسکن مهر می باشم که آن را جهت اجاره در چند بنگاه ثبت کردم یکی از بنگاه ها با کلاهبرداری و ایجاد اجاره نامه صوری از فردی 15 میلیون اخذ (به گفته موجر و بصورت نقدی و نداشتن رسید پرداخت وجه ) و کلید امانت گذاشته شده را به وی داده است و فرد مذکور بدون اطلاع بنده وارد ملک شده و اقدام به قرار دادن اسباب و اساسیه کرده و بنده بعد از سرکشی به منزل ماجرا را متوجه شده و اقدام به قفل کردن در ورودی و گذاشتن نامه جهت تماس مستاجر با خود شدم که بعد از رویت نامه متصرف نامه را پاره و اقدام به شکستن قفل در و ورود به ملک کرده و بنده در دو دادگاه کیفری و حقوقی از وی و بنگاه دار شکایت نموده ام چگونه باید اجاراه نامه ای که صوری و دارای اسامی جعلی است را باطل نمایم (در دادگاه کیفری جعلی بودن اسامی قید شده در اجاره نامه استعلام شده ) شکایت بنده مبنی بر تصرف عدوانی و انتقال مال به غیر در دو دادگاه کیفری و حقوقی در جریان می باشد در دادگاه حقوقی قاضی فرد موجر را مال باخته خوانده و گفته که ما باید مبلغ 15 میلیون رهن را به موجر داده و بعد از دستگیری بنگاه دار خاطی که متواری است مبلغ فوق را از بنگاه دار بگیریم بنده خود مستاجر می باشم و هرماه قسط مسکن مهر پرداخت میکنم و توانایی مالی گرفتن وکیل رو هم ندارم الان 6 ماه است که پرونده در جریان است و هنوز به نتیجه نرسیده ممنون میشوم در این زمینه راهنمایی به فرمایید.

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام دعوی شما انتقال منافع غیر است نه انتقال مال غیر در ضمن چه دعوی حقوقی مطرح نمودید؟